BOLİS PLASTİK’E ZİYARET

Gündem Yayın: 19 Şubat 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2018 16:34:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3843 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR İLE MÜNEVVER NAYİR’DEN BOLİS PLASTİK’E ZİYARET
Vali Ahmet Hamdi Nayir, iş dünyasına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eşi Münevver Nayir ile birlikte 1. OSB’de hizmet veren Bolis Plastik ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir’i işletme sahibi Sevim Güral Olgun, İlker Olgun, Ali Olgun ve İşletme Sorumlusu İbrahim Özçelik tarafından karşılandı.

Fabrikanın 2014 yılında faaliyete başladığını ifade eden Sevim Güral Olgun, alçak yoğunluklu plastik atıkların ham madde haline getirildiği fabrikada 60 kişinin istihdam edildiğini,  ayda 500 ila 550 ton arasında üretim yapıldığını aktardı. 

Temel amacı PE ve HDPE plastik granül üretiminde kalitesini artırarak gelecek nesillere sürdürülebilir bir yaşam için daha sağlıklı ve güvenli bir çevreyi sağlamak amacıyla hizmet ettiklerini belirten Sevim Güral Olgun ayda yaklaşık 150 ton ihracat yaptıklarını söyledi.

Üretim alanlarını gezen, personelle görüşen Vali Ahmet Hamdi Nayir, 19 Şubat Pazartesi günü Bolis Plastik ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyete geçecek olan fabrikayı da inceledi. 

Sevim Güral Olgun, yeni açılacak alanda geri dönüştürülen granüllerden damlama sulama borusu üretimi yapılacağını ve 100 ton kadarının dönüştürüleceğini, fabrikada ilk etapta 6 kişinin ilave istihdam edileceğini kaydetti. 

Ülke ve Kütahya ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yeni yatırımlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Yatırımcının her zaman destekçisi olduklarının da altını çizen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Valilik olarak imkanlar dahilinde sorunları çözmeye ve taleplere cevap vermeye hazır olduklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.