BİZ SENİ GÖRMEDEN SEVDİK YA RESULALLAH!

Gündem Yayın: 06 Nisan 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 06.04.2016 17:21:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4006 okunma
Google News

 

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri devam ediyor.

14-20 Nisan tarihleri arasında Peygamberimiz Hz. Muhammedin (S.A.V) doğum gününü kutlamak amacıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı gerçekleştirildi.
Dumlupınar Spor Salonunda düzenlenen programa Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş ile Fatih Kölkeli, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlu Doğum Haftası programı Kur'an-ı Kerimi ve ezanı güzel okuma yarışmasının birincisi Osman Vahit Özdal'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Daha sonra Dursun Ali Erzincalı sahneye çıktı. Hz. Muhammedin (SAV) hayatını şiirsel bir üslupla anlatan Dursun Ali Erzincanlı konuklara duygu dolu anlar yaşattı.
Program hediye takdimiyle sona erdi. Gecede sunucu Mikail Şimşek ile Kur'an-ı Kerimi ve ezanı güzel okuma yarışmasının birincisi Osman Vahit Özdal ve Dursun Ali Erzincalının hediyesini Yılmaz ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.