Biz bir bütünüz ve bütün olmaya devam edeceğiz

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 25.05.2019 15:03:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1533 okunma
Google News

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Teşkilatı, iftar programında partililerle bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, 2017 yılındaki ilk iftar programını hatırlatarak, "O tarihte ne bir milletvekilimiz ne de il belediyemiz vardı. Şimdi 50 yıllık hayalimizi Kütahya'da gerçekleştirdik. Biz bir bütünüz ve bütün olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Teşkilatı tarafından Grand de Luxe düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve eşi, MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, MHP Kadın İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Akkoç, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, parti teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.