BİSİKLET YOLUNDA İNCELEME

BİSİKLET YOLUNDA İNCELEME

Yaşam Yayın: 04 Mart 2016 - Cuma - Güncelleme: 04.03.2016 15:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2879 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu modern kentlerin ulaşım planlamaların da ayrı bir öneme sahip olan ,Bisiklet Yolu Projesi" çalışmalarını yerinde inceledi.
Kütahya'da bisiklet kullanımını kısıtlayan alt yapı yetersizliği ve bağımsız bisiklet yolu eksikliğinin farkında olduklarını belirten Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu bizzat takip ettiği, bağımsız bisiklet yolu projesini ilk kez Fatih Sultan Mehmet Bulvarından başlayıp Zafer Tepe kavşağına kadar uygulayacaklarını ifade etti.
Başkan Saraçoğlu , "Kütahya'da bisiklet kullanan vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla, hizmet sınırlarımız içerisindeki cadde ve sokaklarda bisiklet kullanan vatandaşların rahatlıkla gezecekleri yollar yapıyoruz. Kütahyamızın estetik yapısına olumlu kazanımlar sağlayacak olan proje içerisinde yayaların kullanacağı kaldırımlar, bisiklet yolu ve araç yolu ayrı ayrı planlandı ve buna göre de çalışmalar sürüyor. Ekiplerimizin projeye bağlı olarak sürdürdükleri çalışmalar neticesinde çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Vatandaşlarımız yapılan yolda gönül rahatlığıyla bisiklet kullanabilecekler", dedi.
Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli, Fen İşleri ve Ulaşım Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte devam eden bisiklet yolu çalışmalarını inceledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.