BİSİKLET YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2018 - Cuma - Güncelleme: 06.07.2018 19:14:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1980 okunma
Google News

BİSİKLET YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 


Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Zafer meydanından Zafertepe mahallesine kadar yapılması planlanan bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Bisiklet yolunun, modern kentlerin ulaşım planlamaların da ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, araç sürücülerinin de bisiklet kullanıcılarına daha fazla hassasiyet göstermesini istedi.

Kütahyada bisiklet kullanımını kısıtlayan alt yapı yetersizliği ve bağımsız bisiklet yolu eksikliğinin farkında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Kütahyada bisiklet kullanan vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla, hizmet sınırlarımız içerisindeki cadde ve sokaklarda bisiklet kullanan hemşehrilerimizin rahatlıkla gezecekleri yollar yapıyoruz. Kütahyamızın estetik yapısına olumlu kazanımlar sağlayacak olan proje içerisinde yayaların kullanacağı kaldırımlar, bisiklet yolu ve araç yolu ayrı ayrı planlandı ve buna göre de çalışmalar sürüyor. Ekiplerimizin projeye bağlı olarak sürdürdükleri çalışmalar neticesinde çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Vatandaşlarımız yapılan yolda gönül rahatlığıyla bisiklet kullanabilecekler. Daha sağlıklı ve daha güzel bir Kütahya için hep birlikte çalışıyoruz, " dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.