Birlikteliği amaçlayan Çayıroluk Kültür Festivali düzenlendi

Kültür Yayın: 25 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2019 11:30:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1926 okunma
Google News

Birlikteliği amaçlayan Çayıroluk Kültür Festivali düzenlendi  

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çayıroluk köyünde 10.'su düzenlenen etkinlik yöre sanatçıların da katılımı ile gerçekleşti.  
  Bu yıl 10.'su düzenlenen Çayıroluk Kültür Festivali etkinliğine Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve çevre il ve ilçelerden de katılım oldu.
  Muhtar ve köylü işbirliği ile yapılan Çayıroluk Köyü Kültür Festivali'nde köy kadınları gözleme ve ayran ikramında bulundular. Birçok kadın da yöresel kıyafetleriyle Emel Örgün'ün türküleri ile yöre oyunları oynadılar.
  Mustafa Oruç ise yöre türküleri ile birbirinden eşsiz güzellikteki eserlerini seslendirdi.

 


  Köy Muhtarı Mustafa Dinç, 15 haneli, 40 nüfuslu köyde 10 yıldan bu yana böyle bir organizasyon yapmakla büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Dinç, " Birliktelik etkinliği düzenledik, çevre il ve ilçelerden de gelen misafirlerimiz oldu. Davetimize gelen başta kaymakamımız Yüksel Kara olmak üzere herkese teşekkür ederim." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.