BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM

Yayın: 13 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 13.06.2018 17:25:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1574 okunma
Google News

MUHTARLARIMIZLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, mahalle muhtarları ile geleneksel sahur yemeğinde bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesislerinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi'nin devam eden ve yapılacak projeleri hakkında bilgiler verdi.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bu masanın etrafında toplanan herkesin tek amacı Kütahyamıza hizmet etmek. Muhtarlarımız ile yürüttüğümüz koordineli çalışma sayesinde Kütahyamızı her geçen gün daha ileri taşıyoruz. Kütahya Belediyesi olarak temel hedefimiz vatandaşlarımıza kaliteli, huzurlu, yaşanılabilir bir şehir oluşturmak. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sahur programımıza katılımlarınızdan dolaylı teşekkürlerimi sunuyor, mübarek Ramazan Bayramınızı içtenlikle kutluyorum, şeklinde konuştu.

Başkan Saraçoğlu Mahalle muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulunarak, mahallelerimizdeki çalışmalarla ilgili muhtarların talep ve temennilerini dinledi.

Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz ile Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Belediye Başkan Yardımcılarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

Düzenlenen Sahur programına, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz, Mahalle Muhtarları ve Birim Müdürleri katıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.