Trafik Kazası: Biri Ağır 7 Yaralı

Trafik Kazası: Biri Ağır 7 Yaralı

Asayiş Yayın: 02 Haziran 2013 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2013 11:43:21
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 1 dk.
17418 okunma
Google News

KÜTAHYA’NIN Domaniç İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir ağır yedi kişi yaralandı.

Yaralılar Domaniç ve Tavşanlı Hastaneleri Ambulansları ile Tavşanlı Doç Dr. Mustafa Kalemli hastanesine kaldırıldı. Yararlılardan durumu ağır olan Davut KOÇ İse Eskişehir’e sevk edildi. 

Edinilen Bilgiye göre,saat 8:00 sularında Ahmet EFE yönetimindeki İnegöl İşçi Servisi, İşçileri İnegöl’de Yeşil Köye’ götürüyordu. Tavşanlılı Davut KOÇ ise Domaniç İlçesi Çukurca Beldesine gidiyordu. İki araç, Domaniç-Tavşanlı yolu 4. Kilometredeki dar ve virajlı yolda kafa kafaya çarpıştılar.  

Kazada; İşçi Sercisi şoförü Ahmet  EFE (51), İşçi servisinde bulunan Mustafa KÜÇÜK (28), Tefik KÖKSAL (29),  Şerif Ali  ÇAĞLAR (29), Muharrem KAPTAN (29), İzzet YILMAZ (23) Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesine, durumu ağır ve hayati tehlikesi buluna Pazarcı Transporter şoförü DAVUT KOÇ (27) ise Eskişehir’e sevk edildiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.