BEYKÖY HALKI'NA HİZMET VERECEK

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2017 12:53:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2621 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Belediyesi Beyköy mahallesinde özellikle gençlerin hizmetine sunulması amacıyla başlattığı Sosyal Tesis inşaatını tamamladı. Daha önce düğün salonu arkasında oluşturulan yeşil alanın içerisine inşa edilen tesis spor kulübüne tahsis edilecek. 
Burada gençler dinlenip sohbet etme imkanına kavuşurken, yakınındaki spor sahalarıyla birlikte tesis Beyköy halkına da hizmet verecek. Belediye Başkanı Mustafa Güler, yeşil alanların bakım ve tesisleşmesine önem verdiklerini hatırlatarak "Geçtiğimiz yıllarda mahallelerimize yaptığımız halı sahalar hizmete alındı. Okullar Hayat Olsun Projesi'yle çocuklarımız ve mahalle sakinleri için spor ve dinlenme alanları oluşturduk. Beyköy mahallemize gelecek olursak burada spor kulübü için sosyal tesis yapmanın yerinde olacağını düşündük. İnşaatımız bitti ve tahsis aşamasına geldi. Hem okulumuz bahçesinde hemde yanındaki yeşil alanda spor alanları var. Buradan sadece gençler değil, tüm vatandaşlarımız yararlanacak. Lokal ve dinlenme alanlarından oluşacak tesisimiz kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.