Beyazeşya ve Motosikletler Hakkında

Tuna İŞLEYEN

Teknoloji Yayın: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.07.2021 08:02:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2324 okunma
Google News
 Kurban Bayramı, güneşli havalar ve düğün sezonu sebebi ile beyaz eşya-mobilya ve motosiklet sektörünün Tavşanlı'daki durumu hakkında bilgiler aldık.
 
 
     Yaklaşan Kurban Bayramı ve içinde bulunduğumuz düğün sezonu sebebiyle beyaz eşya ve mobilya satışlarının durumu konusunda Profilo - Uğur ve Bellona bayii Kaytan DTM Ltd. Şti. satış yetkilisi Necatican Kaytan ile görüştük: Bu dönemde buzdolabı ve derin dondurucu satışlarının mevsimsel olarak artış gösterdiğini, düğün sezonu sebebi ile beyaz eşya satışlarında da artan bir ivme fark edildiğini belirten Necatican Kaytan,  "Müşterilerimiz tercihlerini yaparken enerji kimlik belgesinde A++ enerji sınıfında ürünler tercih ediyorlar ve bu konuda aşırı hassasiyet gösteriyorlar.
 
 
            Ayrıca güneşli havalar, yaşanan büyük otopark ve trafik sorunu sebebi ile herkes 2 tekerlekli motorlu araçlara yönelmektedir. Bu da motor hacmi 50cc den aşağıda olan motosikletlerin satışlarını arttırmaktadır. Bu araçların otomobil ehliyeti ile kullanma kolaylığı, zorunlu trafik sigortasından ve motorlu taşıtlar vergisinden muaf olması insanlarımızı bu araçları kullanmaya teşvik etmektedir. Bununla birlikte 200cc ve üzeri segmentte ayrı bir müşteri kitlesi satışları arttırmaktadır.
 
 
             Mobilya sektöründe ise pandemi nedeniyle 2020 yılında ertelenen düğünlerle beraber 2021 yılı düğün sezonunun da başlamasıyla beraber hissedilir bir hareket gözlemlenmektedir. 
Ticaret ile uğraşan bütün arkadaşlarımıza hayırlı işler ve bereketli satışlar dileriz." dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.