BEYAZAY DERNEĞİNE ZİYARET

Gündem Yayın: 02 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 02.03.2017 16:26:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3175 okunma
Google News

BEYAZAY DERNEĞİNE ZİYARET 

 


Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesine ziyarette bulundu.
Ziyarette Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Halil Bilgiç ve yönetimi ile istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Belediye Başkanı olarak siz Beyazay Derneği üyesi kardeşlerimizle hasbihal edelim, onların ayağına gidip karşılıklı bilgi alış verişinde bulunalım, projelerimizi değerlendirelim diyerek buraya geldik. Bu kapsamda da sivil toplum örgütleri ziyaretlerimize devam edeceğiz. 
Biz belediye olarak engelli kardeşlerimiz için özellikle kaldırımlarda yürüme yolu muhakkak yapıyoruz. Şu an tamamlanan bir projemizde de bütün derneklerimizi tek çatı altında toplayabileceğimiz bir yer kazandırmayı amaçladık. İnşallah ihalesi tamamlanınca sizlere layık bir tesise sahip olacaksınız.
Bugüne kadar her zaman sizleri göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçirdik. Kaldırımlarda olsun, park ve bahçelerde olsun engelli kardeşlerimizin de hakkı olduğu bilinciyle projelerimizi yürüttük. 
Şunu unutmamalıyız ki hepimiz engelli adayıyız. Belki bugün belki yarın belki de daha sonra bir engelli olabiliriz. O yüzden bu bilinçle engelli kardeşlerimize anlayışlı davranmamız gerekiyor. Biz belediye olarak siz engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağımızı unutmayın. Bizleri burada misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz". Dedi.
Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Halil Bilgiç, Belediye Başkanı   Kamil Saraçoğluna engelli vatandaşlara destekleri ve ilgisinden dolayı teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.