BEYAZAY’DAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET

Gündem Yayın: 21 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2018 10:19:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1924 okunma
Google News

BEYAZAY’DAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET
Beyazay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil Bilgiç ile Beyazay Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Beyazay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil Bilgiç Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür edip, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Nezaketten memnuniyet duyduğunu ifade eden ve yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Beyazay’a çalışmalarında başarılar diledi.

“FARKINDALIK İÇİN DAHA FAZLA GAYRETE İHTİYAÇ VAR”

Sivil toplum hareketlerinin en gerekli olduğu bölümlerden birisinin engellilere hizmet eden Sivil Toplum Kuruluşları olduğuna değinen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Onların toplumda htikleri sıkıntılar daha farklı. Mutlaka diğer derneklerimiz de bir görev ifa ediyor ama daha ziyade bir pozitif ayrım beklenen bölümler olarak. Engelliler, şehit yakınları gibi kısımların dernekleri biraz daha faal, daha içten görev yapılan yerler oluyor. Çünkü sizin htiklerinizi birebir toplumun hmesini beklemeyeceksiniz. Farkındalığı oluşturmak için biraz daha gayret etmeniz gerekiyor. Onun için sizler gibi engellilere hizmet eden veya toplumdaki sıkıntıları daha farklı olan kesimlere hizmet eden sivil toplum hareketleri daha kalıcı oluyor. İnşallah üyelerinizin toplum içindeki rahatını, huzurunu artıracak faaliyetlerle, gerek kamunun gerek özelin dikkatini çekecek çalışmalarla daha iyi bir yere götürürsünüz” diye konuştu.
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.