Beyazay Bölge Toplantısı Tavşanlı’da Gerçekleşti

Gündem Yayın: 03 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 03.11.2016 12:32:10
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
3663 okunma
Google News

Beyazay Bölge Toplantısı Tavşanlı’da Gerçekleşti

Türkiye Beyazay Derneği Akdeniz - Batı Bölge Toplantısına Tavşanlı ev sahipliği yaptı.

Beyazay  Derneğinin 30 il başkanı, 3 Bölge Başkanı ile Genel Başkan Lokman Ayva ve Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı.

Beyazay Genel Başkanı Lokman Ayva yapılan toplantının önemine vurgu yaparak gelecek 6 ayın değerlendirmesini yaptıklarını söyledi. Ayva, özellikle batılı ülkelerin kara propagandasına karşı dernek olarak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Beyazay Bölge sorumlusu Ali Rıza Soyaslan;  “Bu toplantımızın oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Toplantıda önemli kararlar alındı, bu vesile ile toplantının gerçekleşmesinde bizlere destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Şube Başkanı Fatih Paşal ise, Türkiye Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Beyazay Derneğimizin böyle mühim bir toplantıyı Tavşanlı’da yapmasından dolayı gurur duyduğu söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.