BEŞİKTAŞ KARTAL YUVASI’NDA 600 ÇEŞİT ÜRÜN

Spor Yayın: 06 Nisan 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 06.04.2016 13:37:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3228 okunma
Google News

BEŞİKTAŞ KARTAL YUVASI’NDA 600 ÇEŞİT ÜRÜN

Beşiktaş’ın seyyar mağazası “Kartal Yuva”sı Tavşanlılı taraftarlara kapısını açtı.

Beşiktaş futbol takımının gezici mobil tırı Tavşanlı İlçesine gelerek Beşiktaş takımının lisanslı ürünlerini ilçedeki Beşiktaşlılara sundu.

7 den 70’e her kesime hitap eden gezici mağazada yetkililer, Beşiktaş Kulübüne ait lisanslı yaklaşık 600 çeşit ürün yer aldığını kaydetti. Mağaza sorumlusu, “ Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satıyoruz. Yeni sezon formamız, bileklik, saat, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, ayakkabı ürünlerini satışa sunduk” dedi.

Fenerbahçeli taraftarlardan Abdurrahman Karataş ise Beşiktaş Tır sorumlularına hoş geldin diyerek birlik beraberlik ve kardeşlik mesajlarını aktardı. Fenerbahçeli Karataş, “ İnşallah Beşiktaş da bu sezon istediği yere gelir. Ha Beşiktaş, ha Fenerbahçe, ha Galatasaray hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde tek bayrak altında birlik beraberlik içerisinde olalım. Dostluk kazansın” dedi.

Tavşanlı Belediyesi geleneksel Halı Saha Turnuvası Özel ve Kamu Gurubunda yer alan Beşiktaşlılar Derneği takımı da İlçede namağlup olarak birinci sırada yer alıyor.

Tavşanlı Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Kudret Vural, “ Beşiktaşlılar Derneği olarak mücadele ettiğimiz Tavşanlı Belediyesi Halısaha turnuvasında mağlubiyetsiz olarak çeyrek finale çıktık. Cuma günü de saat 20.00’de Belediye Halısahasında Park Teknikspor ile çeyrek final mücadelesi yapacağız. Tüm taraftarları bu karşılaşmaya bekliyorum” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.