Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Uyardı

Gündem Yayın: 30 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 30.03.2020 16:16:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2238 okunma
Google News

 

 

 

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Uyardı

Tuna İşleyen - Görüntülü

Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli yaptığı  basın açıklaması ile uyardı.

Onur Düvenli açıklamasında şunları söyledi," Coronavirüs salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacı ile vatandaşlarımızın bir arada bulunması ve yapılan traş,kesim  vs esnasında birçok kez fiziksel teması olması nedeni ile  yayılmada yüksek riks oluşturabilecek olan Berberler,Kuaförler ve Güzellik Uzmanlarının faaliyetlerine 21.03.2020 saat 18:00 itibari ile İçişleri Bakanlığı geçici kapatma kararı almıştır.

         Lakin bu karardan sonra halkımız oda üyesi meslektaşlarımızı işyerlerinin açılması ve  evlere çağrılıp  traş edilmesi  ile alakalı ısrar etmekte ve meslektaşlarımızı  sıkıntıya düşürmektedir.

Devletimizin almış olduğu karara göre yasak bitene kadar evlerde traş yapan,işyerini açan üyelerimizin 3.150 - 6.000 TL arasında ceza ve ruhsat iptali vardır.

          Temennim bu virüs olayı tez zamanda geçer ve bizlerde sizlere hizmet için biran önce işyerlerimizin başına geçip hizmet vermeye başlarız.

              Siz Tavşanlı halkından ricamız süreç  geçip yasak kaldırılana kadar biraz sabır edip Berber,Kuaför ve Güzellik Uzmanlarımızı herhangi bir talepte bulunarak sıkıntıya düşürmemenizdir.

Anlayışınız için sonsuz teşekkür eder sağlıklı günler dilerim."

                                                                                                               

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.