BERBERLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI TAVŞANLI'DA

BERBERLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI TAVŞANLI'DA

Gündem Yayın: 07 Haziran 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2017 09:18:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3834 okunma
Google News

 

Tavşanlı İlçesinde Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine iftar yemeği verdi.

Ada Düğün Salonunda gerçekleştirilen programa Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Karataş, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı, ilçe müftüsü Hüseyin Aksoy, Tavşanlı'daki diğer bazı oda başkanları, berberler ve kuaförler ile aileleri katıldı.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli yaptığı açılış konuşmasında bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Karataş iftar programında yaptığı konuşmada şunları söyledi, “ Türkiye’de bize bağlı 122 oda var ve içlerinde en genç oda başkanı Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli içlerinde en genç oda başkanımız. Göreve geldiği günden bu yana kendileri ile çalışmaktan büyük haz duyduk, onur duyduk. Bundan 20 gün önce Kütahya’daki ve Tavşanlı’daki çalışmaları bizlere sundu. Bizler de onu gerekli yerlere sunduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 15 Temmuz’da sıkıntı yaşadı. Bu sıkıntıdan sonraki süreç içerisinde mevcut siyasi idaremiz biz esnaf ve sanatkarımızın sorun ve çözümleri ile alakalı çok ciddi çalışmalar yaparak 4 ana başlıkta hazırlanan kanunları çıkarttılar. Bunun birincisi özellikle benim mesleğimin de içinde bulunduğu çıraklık kanunuydu. Çıraklık kanunu bu ülkede 17 senedir çözülemeyen kanayan bir yaraydı. Bu kanunun Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Berberler Kuaförler Odası çalışması ile diğer teşkilatlarımızın kurum ve kuruluşların hazırladığı program sayın Cumhurbaşkanımıza sunarak bundan kısa bir süre önce hayat buldu. Bundan sonra yanınızda çalıştıracağınız çıraklar, stajyer öğrenci stajyerlik parası alarak devlet desteği alarak çıraklık parası çözüldü. Vergi konusunda da kolaylıklar sağlandı. , Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı ve Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli ile komisyonda ortak çalışmalar yaptık. 15 Temmuz’da sokağa ilk çıkan esnaf ve sanatkarlar olmuştur. Biz Devletimizin her daim yanında olduk ve her daim de yanında olacağız. Allah Devletimizin birlikteliğine gölge düşürmesin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” diyerek teşekkür etti ve idrak edilecek Kadir gecesi ile Ramazan bayramını kutladı.

Program sonunda müftü Hüseyin Aksoy tarafından dua edildi.

Daha sonra Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli Genel Başkan Bayram Karataş’a Türk Bayraklı hediye takdiminde bulundu.    

İftar programı sonunda sahneye çıkan semazen ilgiyle izlendi.

(GÖRÜNTÜLÜ)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.