Belediye Yeniden Yapılanma Sürecinde

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 11:28:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1886 okunma
Google News

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yeni dönemde iş akdi feshedilen işçilerimizle yaşı dolan personelimize emekli olmaları yönündeki telkinlerimiz siyasi bir karar değil, Belediyemizin yeniden yapılanması ile ilgili bir husustur” dedi. 
Kamuoyunda bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı açıklama yapma gereğinin hasıl olduğunu söyleyen Başkan Güler, “İş akdi feshedilen ve emeklilik telkininde bulunduğumuz arkadaşlarımızın çoğu bunun böyle olacağını çok önceden biliyordu” dedi. 
Güler, “İş akdi feshedilen arkadaşlarımızla ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Seçimden önce bu arkadaşlarla toplantı gerçekleştirdik. Kendilerine şu ifadeleri kullandım: (Bu süreçte AK Parti’yi kötüleyici paylaşımlar yapmayın. Ama sandığa gittiğinizde kendi öz iradenizle oyunuzu istediğiniz şekilde kullanın. Bulunduğunuz ortamda diğer arkadaşınıza saygı duyun. Belediye içerisinde oluşan birlik ve beraberliğe zarar getirmeyin. İş disiplinini bozan davranışlardan uzak durun ve alın terine saygı gösterin) Belediyemiz gençleşme sürecinde. Yeni dönemdeki güçlü bir yapılanmayla 5 yıllık süreci başarılarla dolu geçireceğimizi ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

- “31 MART GERİDE KALDI, TAVŞANLI ORTAK PAYDASINDA BULUŞUP, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA GÜÇLÜ TESİS EDELİM.”
2019 yılının başlatılan projeleri tamamlama ve aciliyeti olan çalışmalar ile geçeceğini söyleyen Başkan Güler, “Başlattığımız ve devam eden projeleri hızlıca tamamlamak istiyoruz. Daha sonra söz verdiğimiz büyük projelere başlayacağız. Hükümetimizin de desteğiyle büyük işler başaracağız” dedi. 
Her fırsatta “Gelin Belediyeyi birlikte yönetelim” çağrısı yapan Başkan Güler, bu talebini yineledi. 
Güler, “Halkımızdan beklentilerimiz var. Bize destek olsunlar. Buradan tekrar çağrı yapıyorum, halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, ilçemizdeki tüm kurumlarımızla el ele verip Belediyemizi birlikte yönetelim. Kim kendi görev sahası ile ilgili bir iş yapacaksa bizden uzak durmasın, hep birlikte omuz verelim. 31 Mart seçimleri geride kaldı. Tavşanlı ortak paydasında buluşup, birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tesis edelim. 5 yıl boyunca başarıdan başarıya hep birlikte koşalım” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.