Belediye yanında yanan çöp konteyneri söndürüldü

Asayiş Yayın: 09 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.01.2017 08:39:59
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
4043 okunma
Google News

Belediye yanında yanan çöp konteyneri söndürüldü

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi Belediye pasajı yanında bulunan çöp konteynerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Belediye pasajı yanında Yeni Mahalle İlimyolu Sokakta saat 21.45 sıralarında gerçekleşti. Önünde park halinde bulunan bir aracında olduğu çöp konteynerindeki yangına anında müdahale eden Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Ekipleri, yangını söndürdü. Çöp konteynerinin önünde park halinde bulunan araçlar itfaiyenin erken müdahalesiyle muhtemel bir yangından kurtuldu.

Yangının çıktığı çöp konteyneri yakınından geçmekte olan liseli öğrenciler , "Buradan geçiyorduk duman çıktığını gördük. Baktık konteyner yanıyordu, yanında da yanıcı maddeler olduğu için hemen itfaiyeyi aradık sağ olsunlar hemen geldiler söndürdüler.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.