Belediye Personeline Yeni İş Kıyafeti Dağıtıldı

TAVŞANLI BELEDİYESİ İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HASSAS BİR YAKLAŞIM SERGİLİYOR. PERSONELE İŞ KIYAFETLERİ TESLİM EDİLİRKEN, PERİYODİK ARALIKLARLA İŞ GÜVENLİĞİ KURSU VERİLİYOR, SAĞLIK KONTROLLERİ YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Gündem Yayın: 13 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 13.12.2016 18:53:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3236 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediyesi’nde çalışan personele yeni iş kıyafetleri dağıtıldı. Fen İşleri, Park Bahçeler ve Su İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan işçilere dağıtılan kıyafetlerin iş güvenliği mevzuatına uygun olmasına özen gösterildi. Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay sabah mesai öncesi işçilerle kısa bir toplantı yaparak işçi sağlığı ve güvenliği konusunda hassas olduklarını, kendilerine verilen baret, eldiven, ayakkabı gibi korunaklı iş kıyafetlerini her koşulda kullanmak zorunda olduklarını hatırlattı. Başkan Vekili Atabay “İlçemizde önemli projelere imza atıyoruz. Hergün Tavşanlı halkının temiz bir şehre uyanması için arkadaşlarımız özveriyle çalışma yürütüyor. Onların sağlıkları ve işgüvenliği konusu bizim için çok önemli. Yıl içerisinde periyodik aralıklarla işgüvenliği kurslarımız yapılmakta, personelimiz bu eğitimlere katılmaktadır. Sağlık kontrolü konusunda da ne gerekiyorsa yapılmakta ve yakından takip edilmektedir. Bugünde baret, kaban, mont, ayakkabı, şapka, pantolon, eldiven gibi malzemelerini temin ederek arkadaşlarımıza dağıttık. Allah kaza bela göstermesin. Tüm arkadaşlarıma hayırlı işler diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.