Belediye Personeli Onurlandırıldı

Gündem Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 22:09:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1155 okunma
Google News

 

 

3. Dönem 1. Olağan Belediye Meclis Toplantısında, pandemi sürecinde vatandaşların her türlü hizmetine koşmayı bir vatandaşlık görevi bilen, Kütahya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkür plaketi verildi.


Pandemi sürecinde gösterdikleri üstün çalışma gayreti nedeniyle 3. Dönem 1. Olağan Belediye Meclis Toplantısında Kütahya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkür plaketi verildi. Plaket takdimi öncesinde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Tüm personelimizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her eve girmeye çalıştılar. Her kamu kurum ve kuruluşumuzun, başta belediye hizmet binamız olmak üzere, toplu taşıma araçları, taksileri ve diğer kurumların talep olması halinde ulaşım araçlarını dezenfekte etmek için, ayrıca bir zamanlar veren olduğu halde, pandemi döneminde alan el durumuna düşen, yardıma muhtaç olmuş birçok vatandaşımıza sadece talepleri alınıp hiçbir şekilde kamuoyu ile paylaşılmadan verdikleri adrese yardım kolilerimizi ulaştıran değerli personelimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Tabiri caiz ise bu tür yardımların tamamını sağ elimizle verdik, ama sol elimiz görmedi, bilmedi. Yardım yapılan aileleri başkaları ile paylaşmadık. Bu arkadaşlarımıza bir teşekkür borcumuz var” dedi. Başkan Işık yaptığı konuşmanın ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürü Keziban Çolak ve personeli ile Veteriner Hizmetleri Müdürü Ali Bilcan ve çalışanlarına plaketlerini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.