Belediye Meclisi “Ekim Ayı” Toplantısını Yaptı

Yaşam Yayın: 08 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 08.10.2020 14:43:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1522 okunma
Google News
Tavşanlı Belediye Meclisi 8 gündem maddesiyle toplandı. Belediye Başkanı Mustafa Güler başkanlığındaki toplantıda Kültür ve Sosyal İşler, Mali Hizmetler, İmar ve Şehircilik müdürlüklerinin talepleri görüşüldü. 
Tavşanlı Belediyesi’nin 2021 yılına ait performans programı provizyon sunumuyla üyelere aktarılarak kabul edildi. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.
- ÇALIŞMALARIMIZIN TAMAMINA YAKININI KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZ VE PERSONELİMİZ ELİYLE YÜRÜTÜYORUZ
Başkan Güler, performans programına ilişkin yaptığı konuşmada pandemi koşullarına rağmen Belediye olarak yatırım ve projelere tüm hızıyla devam ettiklerini söyleyerek, işlerin tamamına yakınını Belediye’nin öz kaynakları ve Belediye personeli eliyle yürüttüklerini anlattı. 
Güler, “Çalışmalarımızın bu neticelere gelmesinde emeği bulunan personelimize teşekkür ediyorum. Bir taraftan pandemi ile mücadele ederken, diğer taraftan çalışmalarımızı aksatmadan sürdürme gayretinde bulunduk. İller Bankası aracılığıyla gelen maddi kaynaklarda da hiçbir sıkıntı yaşamadık. Mali olarak çok iyi bir noktada süreci yönetiyoruz. Devam eden ve hayata geçireceğimiz yeni projelerimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.