Belediye Kütahyaspor'dan Basın Açıklaması

Spor Yayın: 20 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 20.12.2019 12:29:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2000 okunma
Google News

Mavi Şimşeklerin devre arası hazırlıkları başladı…

Belediye Kütahyaspor Tolga Tağ yapmış olduğu basın açıklaması ile hazırlıkları anlattı ve gazetecilerle bilgileri paylaştı. 

BELEDİYE KÜTAHYASPOR ANTALYA’DA KAMPA GİRİYOR
BAL 9.grupta sezonun ilk yarısını, en yakın rakibine 5 puan fark atarak  namağlup lider tamamlayan Belediye  Kütahyaspor  ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Devre arasını üç etapta  değerlendirecek olan Mavi Şimşekler 28 Aralık’ta Antalya’ya gidecek.
Sezonun ilk yarısını namağlup lider tamamlamanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirten Belediye  Kütahyaspor Sportif Direktörü Tolga Tağ “ İlk yarıyı 5 puan fark atarak lider bitirsek de henüz  işimiz bitmedi, daha iyisini yapmak durumundayız. Hedef takım olmak, lider olmak zor, zirvede kalabilmek daha da zor. İkinci yarının daha sıkı ve kolay olmayan şartlarda geçeceği bilinciyle , rehavete kapılmadan, daha çok çalışarak sezon sonunda profesyonel lige çıkmak en büyük arzumuzdur.” Dedi.
Devre arası transfer dönemini değerlendiren Sportif Direktör Tolga Tağ “ Sezon başında olduğu gibi yine takımımızın basarisi için, kadro içi rekabeti artıracak  gerekli gördüğümüz mevkilere transfer yapmayı planlıyoruz. Ara transfer döneminde  istediğimiz  özelliklerde  oyuncuyu almak, bulmak hiç de kolay değil. Görüştüğümüz, ilgilendiğimiz birkaç  futbolcu var. Takımdaki ic dengeleri bozmadan, oyuncu kazançlarında uçurum olmadan, birlikte yakaladığımız bu güzel ortama uyum sağlayacak sporcuları takımımıza kazandıracağız.” dedi
Devre arası kamp dönemini, üç etapta yapacakları çalışmalarla değerlendireceklerini belirten Tağ “ 5 günlük izinin ardından  bugün toplanan takımımız Kütahya’da, Halil Akkaş Sahasında çalışmalarına başlıyor. 28 Aralık’ta Antalya Sensitive Premium Resort Hotel’de ikinci etap kampımız başlayacak. Antalya Kampımız, 31 Aralık, 5 Ocak ve 9 Ocak’ta yapacağımız 3 hazırlık maçının ardından 10 Ocak’ta sona erecek ve tekrar Kütahya’da son hazırlıklarımızı sürdürerek Hendekspor maçına hazırlanacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.