Belediye’den Meslek Edindirme Eğitimi

Tavşanlı Belediyesi, Göbel Termal Tesisleri’nde toplum yararına çalışma ve işbaşı eğitim programları kapsamında çalışan personele yönelik eğitim programı düzenledi.

Yaşam Yayın: 02 Temmuz 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 02.07.2016 10:40:42
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3008 okunma
Google News

Belediye’den Meslek Edindirme Eğitimi

 

Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve meslek edindirme kursları kapsamında açılan eğitim programında; kat hizmetleri, yiyecek ve içecek servisi, ön büro hizmetleri ve iletişim konuları uygulamalı olarak anlatıldı.

Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimlerin amacı; hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti artırmak.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Göbel Termal Tesislerimizde toplum yararına çalışma ve işbaşı eğitim programları çerçevesinde görev yapan personele yönelik olarak eğitim düzenledik. Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de katıldığı program staj özelliği de taşıyor. Toplamda 30 personelimiz 1 hafta süren eğitimlerini tamamladı. Oldukça faydalı geçtiğine inandığımız bu eğitimlerimizi önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.