Belediye Başkanımız Mustafa Güler İle Sürekli Yakın Temas İçerisindeyiz

Belediye Başkanımız Mustafa Güler İle Sürekli Yakın Temas İçerisindeyiz

Siyaset Yayın: 01 Haziran 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2015 16:01:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2609 okunma
Google News

Belediye Başkanımız Mustafa Güler İle Sürekli Yakın Temas İçerisindeyiz

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Tavşanlı temasları kapsamında ilçeye gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Belediye Başkanı Mustafa Güler ile görüştü.

Tavşanlı’da 8 yıl yaşadığını ve kendini Tavşanlılı gibi hissettiğini söyleyen Sait Açba’ya Belediye Başkanı Mustafa Güler, yakından ilgi gösterdi.

Güler ile Açba karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken Milletvekili Açba, Tavşanlı Belediyesi’nin yatırımlarıyla ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti.

Açba, “Bildiğiniz üzere Kütahya doğumluyum. 8 yıl da Tavşanlı’da yaşamışlığım var. Her ne kadar Afyonkarahisar’da Kütahya milletvekili söylemleri olsa da biz ülkemizi bir bütün olarak görüyoruz. Ayrıca kendimi Tavşanlılı olarak hissettiğimi söylemek isterim. Belediye Başkanımız Mustafa Güler ile her zaman yakın temas içerisindeyiz. Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Tavşanlı’da önemli yatırımlar yapıldı. Devamını diliyor ve Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.