Belediye Başkanı Koltuğunu Devretti

Gündem Yayın: 22 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2019 14:02:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1620 okunma
Google News

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla makam koltuğunu İstiklal Ortaokulu öğrencisi Emine Ceylin Ersoy’a devretti. 
Temsili başkan olan öğrenci Emine Ceylin, makam koltuğuna oturunca talimatlarını peş peşe sıraladı
İlk olarak İstiklal Ortaokulu binasının, yenisi yapılmadan yıkılmamasını isteyen Emine Ceylin’e Başkan Mustafa Güler, “Şu an ki aşamada Cumhuriyet Meydanı projemiz Vergi Dairesi binasının olduğu alanla birlikte son bulmaktadır. Sonraki süreçte orada yapılabilecek herhangi bir çalışmada hiçbir öğrenciyi mağdur etmeyiz” dedi. 
Minik Başkan Emine Ceylin, ayrıca çocuk parklarının yenilenmesi, kaldırımlara araç parklarının yaptırılmaması, yetimlere ve yoksullara daha fazla yardım yapılması, sportif ve sanatsal olmak üzere çocuklara yönelik çeşitli yarışmaların planlanması talimatlarını verdi. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, talimatlar doğrultusunda ilgili birim amirlerini makama çağırarak, tüm talimatları birim amirlerine not aldırdı. Ayrıca bu talimatların yerine getirilip getirilmemesi hususunda takipçi olacağını söyledi. 
Düzenlenen temsili devir teslim törenine İstiklal Ortaokulu Müdürü Mesut Ersoy ile Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tahsin Koçak da katıldı. 
Programın sonunda Belediye Başkanı Mustafa Güler konuklarına hediye takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.