Belediye Başkanı Dört Meclis Üyesiyle Birlikte Mhp’ye Geçti

Kütahya’nın Gediz ilçesinin Yenikent beldesi Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve dört Belediye Meclisi üyesi Saadet Partisinden istifa ederek Gediz’de yapılan bir törenle MHP’ye geçtiler.

Siyaset Yayın: 12 Ekim 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2015 09:18:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3286 okunma
Google News

BELEDİYE BAŞKANI DÖRT MECLİS ÜYESİYLE BİRLİKTE MHP’YE GEÇTİ

  Belediye Başkanı Mehmet Karaca’ya MHP’nin üç hilalli rozetini Kütahya milletvekili Prof. Dr. Âlim Işık takarken Belediye Meclis üyeleri İbrahim Kılıç, Hüseyin Akdağ, İbrahim Demir ve Ramazan Karaca’ya rozetlerini MHP Kütahya milletvekili adayları Âgah Lütfü Bilen, Osman Ertürk ve Buket Güngör ile Gediz ilçe başkanı Mehmet Oyan taktılar. Törende bir konuşma yapan MHP Kütahya milletvekili Prof. Dr. Âlim Işık, 1 Kasım’da ülkenin geleceğinin oylanacağını söyleyerek tüm vatandaşları MHP’nin çatısı altında toplanmaya davet etti. AKP’nin on üç yılda ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini, çözüm diye diye PKK’nın her türlü faaliyetine göz yumulduğunu, bugün yaşadığımız acı olayların tek sorumlusunun AKP olduğunu söyledi. Âlim Işık, PKK’nın kökünün kazınmadan milletimizin yüzünün gülmeyeceğini, PKK’yı tamamen ortadan kaldıracak siyasi iradenin sadece MHP’de bulunduğunu belirtti. AKP’nin ekonomi politikalarının iflas ettiğini, esnafın, çiftçinin, memurun ve emeklinin zor şartlar altında geçimini sürdürdüğünü, dış politikada ise Türkiye’nin yalnızlığa itildiğini ifade etti. Âlim Işık, 7 Haziran seçimlerinden sonra AKP’nin yandaş medya sayesinde algı oluşturarak halkı kandırdığını açıklayarak şunları söyledi: “Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP’ye koalisyon teklifi ile gelmemiştir. Kurmak istedikleri azınlık hükümetine veya seçim hükümetine destek istemiştir. Fakat, MHP teklifimize hayır dedi diyerek halkı kandırmıştır. MHP ‘önce ülkem, sonra partim’ diyen bir anlayışa sahiptir. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli, ülkemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız, dediği halde AKP hükümet kurmaya yanaşmamış ve ülkeyi seçime götürmüştür.”   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.