Belediye Başkanı Diyanet Personeli İle Biraraya Geldi

Gündem Yayın: 15 Kasım 2016 - Salı - Güncelleme: 15.11.2016 14:12:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3618 okunma
Google News

Kamil Saraçoğlu Kütahya müftülüğünde her sene düzenlenen, müftülük personel toplantısına katıldı.
Toplantı, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gülün konuşma yapmasıyla başladı.
Kütahya Müftüsü Gül; "Kütahya Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Belediye Başkanımız ve personeline teşekkür ederiz. Kütahya Belediyesi Başkanlığı görevini devraldığından beri farkını ortaya koyan Sayın Kamil Saraçoğlunun hizmetleri, sokaklarımızdan camilerimize kadar her alanda farkını gösterdi" dedi.
Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Sizler sadece diyanet personeli değil, aynı zamanda toplumun yol göstericileri, bireylere ışık tutan görevlilerisiniz. Toplumun eksik olduğu konularda onlara yardımcı olmayı da göreviniz saymalısınız. Görevleriniz arasında çocuklara camiyi sevdirmek de olmalı. Sadece okullarda değil camilerde de eğitim verilir. Çocukların camilere vereceği zararı biz belediye olarak üstlenmeye hazırız. Yeter ki çocuklar camiyi sevsinler, içinde oynasınlar, eğlensinler. Her şehrin adının anıldığı büyük camiler var. Bizim de projelerimiz arasında Kütahyaya yakışacak bir cami yapımı mevcut. İçinde misafirhanesi, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanların bulunduğu, şehrimize yakışır bir külliye projemiz var. Şu an yer arayışı içerisindeyiz ve imar çalışmalarımız devam etmekte" dedi.
Toplantıya Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ve Müftülük personeli katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.