Belediye 40 Bin Kişiye Aşure İkram Edecek

TAVŞANLI BELEDİYESİ BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİ AŞURE GÜNÜ İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI. BU YIL CUMHURİYET MEYDANI VE TÜM CAMİLERDE 40 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM EDİLECEK.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 10:07:08
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
3779 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediyesi Aşure Günü için hazırlıklarını tamamladı. Muharrem ayının 10. günü olan 11 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Cumhuriyet Meydanı ve tüm camilerde vatandaşlara aşure ikram edilecek.

Vatandaşların ve esnafın katkılarıyla Belediye Aşevi’nde kaynatılan kazanlardan 40 bin kişiye aşure dağıtılacak. Bu arada Cumhuriyet Meydanı’nda belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere temin edilen iş makineleri için kurban kesilip dua edilecek. Akşam saatlerinde ise Kültür Sarayı’nda konferans düzenlenecek. Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından “Söz Konusu Vatan ise Gerisi Teferruattır” konusuyla 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası il ve ilçe meydanlarında yaşananlar halka anlatılacak.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Aşure Günü’nün birlik ve beraberlikleri arttırmaya vesile olduğunu ifade ederek tüm halkımızı etkinliklere davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.