BEBEK BAKIM VE EMZİRME KABİNLERİ HİZMETE BAŞLADI

Yaşam Yayın: 30 Ağustos 2016 - Salı - Güncelleme: 30.08.2016 09:00:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4168 okunma
Google News

 

Kütahya Belediyesi, İlimizde yoğunluk yaşanan Sevgi Yoluna bebek bakım ve emzirme odaları koydu. Kütahya da İlk kez yapılan çok amaçlı kabin olarak da adlandırılan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri Kütahyada Annelere hizmet vermeye başladı. 
Konu ile alakalı açıklamalar yapan Belediye Başkanım Kamil Saraçoğlu;

"Kütahya Belediyemiz tarafından yaptırılan 3 adet Bebek Emzirme kabininin biri Valilik önünde, biri Karagöz Camii önüne diğer kabinde yoğunluk bölgesine göre nereye konulacağı karar verilecek. Bebek Bakım ve Emzirme Kabininde Annelerimiz, bebeklerimizin emzirilmesi, altlarının değiştirilmesi ve bakımlarına kadar birçok hizmet alabilecek. Kabinlerde uygun sıcaklık, hijyen ekiplerimiz tarafından sürekli kontrol altında olacak. Ayrıca Bebek Bakım ve Emzirme Kabininde LCD bilgi ekranı ile vatandaşlarımızın bebeklerinin bakımını yaparken bilgilenmelerini sağlanıyor. Artık bebekleri ile çarşıya alışverişe, gezmeye çıkan hemşehrilerimiz rahatlıkla Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerini kullanabilecekler, Kütahyamıza hayırlı olsun" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.