BAYRAMDA YOLLARA DİKKAT !

BAYRAMDA YOLLARA DİKKAT !

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2013 - Cuma - Güncelleme: 11.10.2013 15:20:52
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2891 okunma
Google News

BAYRAMDA YOLLARA DİKKAT

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Kütahya Bölge trafik ekipleri bayram öncesi yollarda yaşanacak yoğunluk sebebiyle vatandaşları uyarıda bulunuyor.

Bayramın 9 gün olması sebebiyle hafta sonunda itibaren yollara da trafik yoğunluğu yaşanması bekleniyor. Bundan dolayı Kütahya Bölge trafik ekipleri kontrollerini sıklaştırdı.

Vatandaşların sevdiklerine sorunsuz ulaşabilmesi için trafik polisleri alarma geçerken, yollarda yaşanacak trafik yoğunlu sebebiyle trafik ekipleri vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Özelikle bayram trafiğinin yoğun olması sebebiyle vatandaşların dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulunan Tavşanlı Bölge Trafik Şubesi Amiri Ali Mert   Emniyet kemerinin takılması kazaların yüzde 50, hız limitlerine uyulması durumunda ise yüzde 40 civarında azaldığını ifade etti.

Sürücülerin takip mesafesine kanuni sınırlara içinde tutmalarının yine kazalarda azalma olduğunu belitten Mert, özellikle sürücülerin uykusuz, yorgun şekilde araç kullanmaması kaza riskini azaltır. Trafikte ayrıca işaret ve işaretçilerine, levhalarına, ışıklara uyulacağı öncelikle can ve mal güvenliği açısından özellikle vatandaşlarımızdan rica ediyoruz dedi.

Bayramda uygulamalara devam edeceklerini söyleyen Mert, hem radar kontrolleri, emniyet kontrolleri, trafik işaret ve işaretçileri ile ilgili olarak hız ihlallerine, vatandaşlarımızın güvenliği için uygulamalar devam edecek dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.