BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Gündem Yayın: 18 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 18.06.2018 11:54:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1512 okunma
Google News

BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLER UNUTULMADI
Ramazan Bayramı arifesinde Kütahya il protokolü ve şehit yakınları Hava Şehitliği ile Polis Şehitliğini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir eşi Münevver Nayir ile birlikte Ramazan Bayramı sebebiyle Arife günü Hava Şehitliği ile Polis Şehitliğini ziyaret edip, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, dua etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir’e Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi Birgül Çevik, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri eşlik etti.

İl Müftülüğüne bağlı görevliler şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar da tüm şehitler için dua etti.

Kur’an-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Münevver Nayir kabirleri tek tek ziyaret edip karanfil bıraktı, şehitlerin kabri başında dua eden ailelerle ilgilendi, başsağlığı diledi.

“ŞEHİTLERİMİZ AİLEMİZİN BİR PARÇASI”

Her bayram arifesi şehitlik ziyareti yapıldığını ve şehitlerin kendi ailelerinin birer evladı olduklarını söyleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bayramlarda ihmal etmediğimiz adetlerimizden biri şehitlerimizi ziyaret. Bayramlarda aileler bir araya gelir. Şehitlerimiz de bütün milletin evladı olarak bizlerin de ailesinin bir parçasıdır. Her bayram arifesinde bizler şehit ailelerimizle buraya gelip onlar için dua ve Kur’an okuyoruz. Bizler için en büyük fedakarlığı yapan şehitlerimize biz de böylece bir karşılık vermiş oluyoruz. Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlarına sağlık ve sabır versin. İnşallah şehitlerimizin en az olduğu, olmadığı günlere de ulaşırız” diye konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.