BAŞOL MHP Kütahya Teşkilatını Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 08 Kasım 2016 - Salı - Güncelleme: 08.11.2016 08:51:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3617 okunma
Google News

Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban BAŞOLMHP Kütahya Teşkilatını Ziyaret Etti.

 

Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban BAŞOL ve derneğin yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başkanı Mehmet Ali TÜRKER ile Kadın Kolları Başkanı Kadriye KARA ve yönetimini ayrı ayrı ziyaret etti.

MHP Kadın Kollarını Ziyaretinde konuşan Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Başol, Kütahya’da Kurtuluş Savaşı Gazisi’nin kalmadığını ancak, 400’e yakın eşinin bulunduğunu ifade etti.

MHP Kadın Kolları Başkanı Kadriye KARA ise, gazilerin maaşlarının daha da iyileştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra MHP İl Başkanı Mehmet Ali TÜRKER ile yönetimini ziyaret eden Başkan Şaban Başol ve derneğin yönetim kurulu üyeleri başkan TÜRKER’in ev sahihliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Ali TÜRKER, kendilerini ziyaret eden Başkan BAŞOL’a teşekkürlerini iletti.

Tüm zorluklara rağmen bağımsızlığının korunması, ülkenin huzur ve güvenliğinin sağlanması için canı pahasına hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan şehitlerimizi rahmetle anan ve gazilerimize de minnettarlığını bildiren Başkan Mehmet Ali TÜRKER ise ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, dün olduğu gibi bugün de, Türk milletinin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını söyledi.

Türk Devleti’nin vatanı ve milleti ile bölünmez bir bütün olduğunu kaydeden Başkan TÜRKER, hain terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede, eşsiz kahramanlıklarda bulunan şehitlerimize ve gazilerimize milletçe borçlu olduklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.