Başköy'de, 6'ncı Başköy Spor Festivali düzenlendi

Kültür Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 10:51:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2708 okunma
Google News

Başköy'de, 6'ncı Başköy Spor Festivali düzenlendi 
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Başköy'de, 6'ncı Başköy Spor Festivali düzenlendi.
Festivale, Başköy Muhtarı Cemalettin Çınar, Başköyspor Kulüp Başkanı ve ASKF Başkan Yardımcısı Celalettin Altay ile çok sayıda kişi katıldı. Muhtar, Kulüp ve köylü işbirliği ile yapılan Başköy Spor Festivali'nde, yöre sanatçısı Aşık Mustafa Yaman ekibi ile birlikte yer aldı. Nohutlu pilav ve ayran ikramında bulunarak, çeşitli sportif faaliyetlerde bulunuldu. 
6 Futbol takımının yer aldığı turnuvada birbirinden çekişmeli mücadele sonucu Başkölona rakibi Bayer Yener Kuzen'i 5 - 4 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada ikinci Bayer Yener Kuzen, üçüncü Diriliş Spor oldu.
Penaltı turnuvasında ise birinci Nurullah Aksoy, ikinci Hasan Hüseyin Erol, Üçüncü ise Saadettin Açıkgöz oldu.
Penaltı birincisine Kupasını Başköyspor Kulüp Başkanı Celalettin Altay verdi. Şampiyon olan takım Başkölona'ya kupasını eski kulüp başkanlarından Fikri Ersöz, ikinci Bayer Yener Kuzen'e Mali Müşavir Zeki Demiröz, üçüncü olan Diriliş Spor'a ise emekli öğretmenlerden Ali Özsarı kupasını takdim etti. 

 


Uzun yıllar sonra ilk kez düzenlenen karakucak güreşlerde ise birinci Ali Sungur Özsarı, ikinci Eren Çetin, üçüncü Recep Eroğul oldu. 
Mustafa Altınbay'ın hakemlik yaptığı güreşler köy halkı tarafından oldukça ilgi gördü. Ayrıca mini minikler kendi arasında, şöhretler kendi aralarında gösteri maçı yaptılar.  

 


  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.