BAŞKONTRÖR ALİ SEYDİ KARA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Gündem Yayın: 12 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 12.04.2018 07:27:14
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2940 okunma
Google News

BAŞKONTRÖR ALİ SEYDİ KARA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Tavşanlı Belediyesi faaliyetlerini denetleyen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Başkontrolörü Ali Seydi Kara çalışmalarını tamamlayarak ilçeden ayrıldı. Belediye Başkanı Mustafa Güler ve birim amirleriyle vedalaşan Seydi Kara, Tavşanlı'dan olumlu duygu ve düşüncelerle ayrıldığını ifade ederek Başkan Mustafa Güler ve ekibine başarılar diledi. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'de Başkontrolör Ali Seydi Kara'yı bir süredir ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydederek kendisine hediyeler takdim etti.

Yapılan incelemelerin temel esası 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 63. maddesi hükmü uyarınca, İçişleri Bakanlığı'nın çalışmalarına değer katmak, geliştirmek için kaynakların ekonomiklik, etkililik ve verimlilik esaslarına göre yönetilip yönetilmediği değerlendirilip, rehberlik amacı taşıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.