BAŞKAN UYGUN SOKAKTA BAŞLATILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 29.08.2018 15:16:29
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1822 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU, UYGUN SOKAKTA BAŞLATILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Alipaşa Mahallesi Uygun Sokakta başlayan elektrik hatlarının yeraltına alınması, yol çalışmaları, kaldırım yenileme, dekoratif aydınlatma ve su kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya Belediyesi'nin Alipaşa Mahallesi Uygun Sokakta başlattığı su kanalizasyon, kaldırım, dekoratif aydınlatma ve yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

İncelemeler esnasında Uygun Sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlarımızda sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, OEDAŞ Kütahya İl İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.