BAŞKAN SARAOĞLU YENİKENT İLKOKULU’NDA KARNE TÖRENİNE KATILDI

Eğitim Yayın: 10 Haziran 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2017 12:53:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5007 okunma
Google News


 
2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesinin ardından Yenikent İlkokulu’nda karne dağıtımı töreni düzenlendi.
 
 Yenikent İlkokulu bahçesinde gerçekleşen karne törenine Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Akdere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
 
Öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali Saraoğlu, "Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme güzel hazırlık yapın. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. 2016-2017 eğitim öğretim yılının bu son gününde siz öğrencilerimizde bir yıl boyunca verdiğiniz emeklerin ve başarılarınızın karşılığını karnelerinizde gördünüz. Hepinize şimdiden iyi tatiller diliyorum.”dedi
 
Tören sonunda okulda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilirken, minik öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi, günün anısına toplu fotoğraf çekildikten sonra karneler dağıtıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.