BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİ

Gündem Yayın: 13 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 13.12.2016 18:45:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3639 okunma
Google News

BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, İstanbul’da meydana gelen saldırıda şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dilediler.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ile görüşen Başkan Saraoğlu, başsağlığı dileğinde bulunarak “Cumartesi akşamı yaşanan menfur saldırıdan dolayı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah onların şefaatine bizleri de nail eylesin. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Açıkçası şunu çok iyi biliyoruz ki bu yapılanlar Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmek için yapılmıştır. Çünkü Türkiye şuan bulunduğu stratejik konum itibariyle hem mazlumların ümidi hem de gelişen ve değişen yapısıyla da gerçekten dünyanın parlayan yıldızıdır.

Teröristler ve teröre sırtını dayanan herkes bunun hesabını verecektir. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan bu alçaklar cezalandırılarak bu hainliklerini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir.

Emniyet teşkilatımızın da ne kadar fedakâr bir şekilde çalıştığını 3 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan biri olarak yakinen bilenlerden biriyim. Dolayısıyla hem Gediz’imize hem de ülkemizin dört bir yanında bu hizmeti veren çok değerli polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Hepimizin başı sağ olsun diyerek bugün Emniyet Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Emniyet Müdürümüz ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.