BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gündem Yayın: 01 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 01.12.2016 15:29:08
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
3657 okunma
Google News

 

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu 19 Kasım 2016 Cumartesi günü Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı tarafından açılışı gerçekleştirilen Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Kompleksinin açılışına kadar ki süreçte emeği geçen Gediz Belediyesi Personeliniyle Gençlik Ve Kültür Merkezinde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gediz Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli katıldı.

Başkan Saraoğlu; “Sayın Bakanımız Nabi Avcı gelmeden önce canla başla çalışarak, çevre düzenlemesinden temizliğine kadar emekler harcayarak çok güzel bir çalışma ortaya koydunuz. Gediz Gençlik ve Kültür Merkezinin açılışına kadar olan süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.