BAŞKAN SARAOĞLU, ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem Yayın: 21 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2017 12:45:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2188 okunma
Google News

BAŞKAN SARAOĞLU, ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” kapsamında esnafları ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu.

Gediz’in ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Saraoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz.

Hizmet politikamızı bölge ticaret hayatının kalkınmasına göre programlamaya devam ediyoruz. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Başkan Saraoğlu, “Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini el birliği ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli unsurlarından biri olan ilçe esnafımızdır.

Esnaflarımızın sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyip çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Esnaflarımızla bir araya gelerek talep ve görüşlerini dinledik. Esnaflarımızın ticari kapasitelerinin geliştirilmesi ve imkânlarının artırılması bizim için önemlidir” dedi.

Başkan Saraoğlu’nu karşılayan esnaflar, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.