BAŞKAN SARAÇOĞLU SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

Gündem Yayın: 26 Ocak 2017 - Perşembe - Güncelleme: 26.01.2017 13:44:09
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3934 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, MS ve Epilepsi ile Yaşam Derneğinin düzenlediği, Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Eğitimi Programı kursiyerlerine katılım belgelerini dağıttı.
Mehmet Dumlu Sanat Merkezinde düzenlenen sertifika töreninde, kursiyerlerle sohbet eden Başkan Saraçoğlu; "Yaşınız ne olursa olsun kendinizi her alanda geliştirmenizi tavsiye ediyoruz. Sizlerin burada bulunmanız bizleri çok mutlu etti. Hayatınızın bütün dönemlerinde kendinizi her alanda yetiştirerek, kendinize, ailenize ve ülkemize faydalı birer birey olmanızı isteriz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum"Dedi.
Katılım belgelerini verdikten sonra kursiyerlere kitap dağıtan Belediye Başkanı   Kamil Saraçoğlu, kursiyerlerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.