BAŞKAN SARAÇOĞLU PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Gündem Yayın: 18 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 18.06.2018 11:56:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1846 okunma
Google News
BAŞKAN SARAÇOĞLU PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
 
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi geleneksel bayramlaşma programında Belediye personeli ile bir araya geldi.
 
Belediye Kültür Sarayın da gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; İnsanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yaşatılarak dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun toplumda yerleşip güçlenmesine vesile olmuştur. 
Biz bu yola sizlerle birlikte çıktık. Aynı yolda, aynı hedefe sizlerle birlikte yürümekten çok memnunum. İyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız inşallah. Rabbim, istikrarımızı, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Cümleten sizlerin, ailelerinizin, tüm sevdiklerinizin Ramazan Bayramını kutluyor, hanelerinize huzur, sağlık, bereket ve esenlikler getirmesini diliyorum, dedi.
 
Daha sonra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tüm Belediye personelini ile tek tek bayramlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi.
 
Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Birim Müdürleri ve tüm birim personeli katıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.