BAŞKAN SARAÇOĞLU KILIÇARSLAN ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Eğitim Yayın: 14 Mart 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 14.03.2018 10:15:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5234 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU KILIÇARSLAN ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Okul ziyaretleri çerçevesinde Alipaşa mahallesinde bulunan Kılıçarslan Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul müdürü Ziya Çavdar ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Kılıçarslan Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ülkemiz ve şehrimizin için en önemli kaynak insandır. Bu kaynağı yani sizleri, öğretmenlerimiz güzel işler, sizlerde üzerinize düşeni yaparsanız ülkemiz için en büyük zenginlik olursunuz. Biz bu nedenle gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençler olarak sizlerin de tarihimizi iyi bilmeniz, ecdadımızın bu memleketi bize nasıl emanet ettiğini iyi kavramanız lazım. Geçmişimizden ve inancımızdan alacağımız güçle geleceğimize daha emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürümemiz gerekmektedir, dedi.

Ziyaret duydukları memnuniyeti dile getiren okul müdürü Ziya Çavdar, öğretmenler ve öğrenciler Başkan Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek merak ettikleri soruları yönelttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.