BAŞKAN MUSTAFA GÜLER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eğitim Yayın: 22 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2017 17:23:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2933 okunma
Google News

Eğitim alanında yerel yönetimle iş birliği konusunda Türkiye'nin örnek projeleri arasında yerini alan Okullar Hayat Olsun Projesi önemli eksikliği gidermiş oldu. Ders saatleri dışında okul bahçelerinin hem öğrenciler hem de vatandaşlar tarafından kullanılabilmesini amaçlayan proje kapsamında şimdiye kadar 13 okulun bahçesi tümüyle yenilenmiş oldu. 
Bu çalışmalarından dolayı Mehmet Tarhan Ortaokulu Müdürü Kadir Korkmaz, Müdür Yardımcısı Osman Sait Demiryılmaz ile öğretmenler Züleyha Topallı, Diniye Merve Eriş ve öğrenci temsilcisi Zeyneb Beyza Demiryılmaz Belediye Başkanı Mustafa Güler'e plaket takdim edip, tüm öğrenci velileri adına teşekkür etti.
Okul idarecileri hayata geçirmek istedikleri projelerini anlatarak Başkan Güler'den destek istedi. Bu projeler arasında en dikkat çeken ise Çocuk Üniversitesi. Tavşanlı'da yaşayan yaklaşık 30 üstün zekalı öğrenciyi akademik eğitimle tanıştırmayı amaçlayan proje hayata geçirildiğinde Türkiye'de ilçeler bazında İstanbul Üsküdar'dan sonra ikinci, Devlet okulları bazında ise ilk olacak. 
Bu konuda Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek isteyeceklerini ve Tavşanlı Belediyesi'ni de yanlarında görmek istediklerini kaydeden eğitimciler, Başkan Mustafa Güler'den tam destek sözü aldı. Başkan Güler "Eğitim konusunda çok hassas bir kurumuz. Çocuklarımızın, gençlerimizin Türkiye'nin büyük hedeflerine uygun şekilde yetiştirilmesi en başta gelen önceliğimizdir. Zeka seviyesi yüksek çocuklarımızın özel eğitime ihtiyacı var. Neden Tavşanlı'da olmasın. Biz bu konuda sizlere destek olmaya hazırız" dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.