BAŞKAN GÜLER ORUCUNU ÇUKURKÖY’DE AÇTI

ÇUKURKÖY MAHALLESİ’NDE BİR GRUP HAYIRSEVER VATANDAŞ, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ORGANİZE OLARAK İMECE USULÜ İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ. İFTARA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER DE KATILARAK, BİRLİK VE BERABERLİK ADINA YAPILAN BU PROGRAM DOLAYISIYLA ÇUKURKÖY MAHALLESİ SAKİNLERİNİ TEBRİK ETTİ.

Gündem Yayın: 08 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2017 16:13:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3394 okunma
Google News



Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Çukurköy’de bir grup hayırsever vatandaşın imece usulü ile vermiş oldukları mahalle iftarına katıldı. 
Çukurköy Düğün Salonu bahçesinde açılan sofrada Çukurköylüler ile birlikte orucunu açan Başkan Güler, düzenlenen bu program dolayısıyla mahalle sakinlerini tebrik etti. 
İftarda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Çukurköy Mahallesi’nde çok eski bir gelenek olan imece usulü iftar programınıza katılmaktan büyük mutluluk duydum. Birlik ve beraberlik adına son derece önemli bir etkinlik. Ancak daha kalabalık olmasını beklerdim. Bu tür etkinlikler yapıldığında katılımın yoğun olmasının yanında halkımızın ailesiyle birlikte iştirak etmesini önemsiyorum. Sizlere tavsiyem de bu yöndedir. Böyle programlara ailelerinizle birlikte katılın” dedi. 
Programda Çukurköy Düğün Salonu ile Spor Kulübü binalarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Güler, Şaban Dede Mesire Alanı’na yapılacak yatırımlarla buranın havasının değişeceğine vurgu yaptı. 
Güler, “Şaban Dede'de bulunan 2 tepe ve alt kısımlarını komple mesire alanı yapıyoruz. Kır kahvesi ve lokantası yanında oturma yerleri oluşturulacak. Şaban Dede Mesire Alanı’ndaki bu son değişiklikler Çukurköy Mahallesi’ne olumlu yönde katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.