BAŞKAN GÜLER, İFTARDA PROTOKOLÜ AĞIRLADI

Gündem Yayın: 08 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2017 19:53:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2629 okunma
Google News



Tavşanlı protokolü, Belediye’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Eşli olarak davet yapılan yemekte, iftar duasının okunmasıyla oruçlar açıldı. 
Yemeğe Kaymakam Yüksel Kara başta olmak üzere ilçede görev yapan kurum ve daire amirleri, siyasi parti yöneticileri ve STK temsilcileri, okul müdürleri, muhtarlar, sendika ve spor kulübü idarecileri ile işadamları ve eşleri katıldı.
- “YERELDE OLUŞAN BU BİRLİKTELİK, ÜLKE GENELİNE DE YANSIMAKTADIR”
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Güler, yerelde oluşturulan bu birlik ve beraberliğin ülke bütününe de yansıdığını söyleyerek, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının bereketini yaşıyoruz. Gerçekleştirilen bu tür toplu etkinlikler özünde birlik ve beraberliği perçinlemektedir. Yerelde oluşan bu birliktelik ülke geneline de yansımaktadır. Şüphesiz ki, birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Bu noktada siz değerli misafirlerimize iftar etkinliğimize katıldığınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
- CUMHURİYET MEYDANI’NDA GENİŞ KATILIMLI TERAVİH
- TERAVİH NAMAZINI FATİH İMAM HATİBİ BÜNYAMİN TOPÇUOĞLU KILDIRDI
İftar programının ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Fatih İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu tarafından Meydan’da geniş katılımlı teravih namazı kıldırıldı. 
Ayrıca yine gerçekleştirilen Kur’anı Kerim tilaveti Cumhuriyet Meydanı’nda manevi hava estirdi. 
Başkan Güler, programın sonunda Fatih İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu’na günün anısına çini tabak hediye etti.
Öte yandan Tavşanlı Belediyesi, namaz çıkışı vatandaşlara helva ikram etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.