Başkan Güler Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE TAVŞANLI VE KÜTAHYA’DA GÖREV YAPAN GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ. TOPLUMUN BİLGİLENDİRİLMESİ KONUSUNDA GAZETECİLERİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİĞİNİ SÖYLEYEN BAŞKAN GÜLER, “BİRLİK VE BERABERLİK ADINA, KÜTAHYA İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN HERKESLE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ” DEDİ.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 11.01.2017 12:55:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3482 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kütahya ve Tavşanlı’da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Tavşanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Belediye Başkanı Mustafa Güler, basın sektöründe çalışan gazetecilerin toplumu aydınlatma ve bilgilendirme konusunda çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyerek kendilerine başarılar diledi.

Başkan Güler, gazetecilere Tavşanlı’da yürütülen çalışmalar hakkında kısa bilgilendirmeler yaptı. Güler, “Belediyemiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da yatırımlarında hız kesmeyecek. 80 milyon TL olan 2017 Belediye bütçemizin 56 milyonunu yatırımlara ayırdık. İçme suyu, atık su, Göbel Termal Tesisleri, Ada, buz pateni pisti ve hayvan barınağı gibi büyük projelerimiz 2017’de hayat bulacak” dedi.

2017 yılının da 2016 gibi yoğun bir yatırım programlarıyla geçeceğini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “İlçemizdeki tüm mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarımızı hızlandıracağız. 2018 yılı itibariyle alt ve üst yapı çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Tavşanlı Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiğine işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Sosyal ve kültürel faaliyet açısından yine yoğun bir programlar hazırlayarak, vatandaşlarımıza yönelik etkinlikler gerçekleştireceğiz. Yağlı Güreşler, Ada etkinlikleri, 3 Eylül, hoşgeldin bebek, sağlık söyleşisi, konferans, konser, sinema, tiyatro, kariyer günleri gibi programlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Tavşanlı’ya devlet eliyle de önemli yatırımların gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Güler, “Hükümet Konağı inşaatımızın kabası tamamlanmak üzere. Yeni yapılan okullarımız, spor salonlarımız, yurtlarımız var. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın sosyal tesis çalışmaları devam ediyor. Ayrıca son olarak Çevre Yolu üzerindeki Emet ve Kuruçay kavşaklarımıza araç üst ve yaya alt geçit çalışmaları yapılacak. Dolayısıyla devlet eliyle ilçemize yaklaşık 122 milyon TL yatırım yapılıyor. Belediyemizin yatırımları ise yaklaşık 100 milyon TL. Tüm bu yatırımlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.