BAŞKAN BÖLCEK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Gündem Yayın: 03 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2017 16:17:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4791 okunma
Google News

 


Belediye Başkanı   Kamil Saraçoğlu Bölcek Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi.
Mahalle sakinleriyle yaptığı toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı  Saraçoğlu; "Hem siz mahalle sakinlerimizin dertleriyle ilgili hem de mahalledeki sorunlarınız ile ilgili istişarede bulunmak adına bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Sizlerle birebir yüzyüze konuşarak dertleşmek, sizin dertlerinizi isteklerinizi sizlerden dinlemek için, sizin içinizden birisi olarak bugün buradayız.
Belediye olarak bizim görevimiz şehrimize, vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bunu yaparken de vatandaşlarımızın memnuniyetini üst seviyede tutmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Yasal çerçevede ufku görebilecek nitelikte, şehrimizi daha yaşanabilir ve vatandaşımıza daha iyi hizmet sağlayabilir düzenlemeler yapmak bizim boynumuzun borcu.
Biliyorsunuz ki 1994 yılından itibaren şehircilik farklı noktalara geldi. İmari noktalarda da şehrimizi daha estetik bir hale dönüştürmek, daha düzenli yapılar inşa etmek de görevlerimiz arasında. Bu düşünceyle şehrimizin değerini artırmak adına imari anlamda adımlar atıyoruz.
Siz Bölcek Mahallesi sakinlerimizin birçoğunun geçim kaynağının çiftçilik olduğunu biliyoruz. Yasal çerçevede çiftçimizi korumak, onların dertlerini sıkıntılarını yine yasal çerçevede gidermek bizim için bir yükümlülüktür. Bu konuda da belediye olarak her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Yaptığımız her projede bugünü değil yarını da düşünmemiz gerektiğini bilerek, geleceği de düşünerek adımlar atıyoruz. İnşallah bugüne kadar yaptığımız her yatırımın ileride de ne derece önemli ve doğru olduğunu hep birlikte göreceğiz.
Biz Belediye olarak kapılı kapılar ardında oturan değil, vatandaşımızla bir arada olan, onların ayağına giderek dertlerini sıkıntılarını dinleyen belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam ediyoruz. Çünkü bizleri siz seçtiniz bizler de sizler için varız, sizlerin hizmetkarıyız. Bu anlayışımız görevde olduğumuz sürece devam edecektir."  dedi.
Daha sonra Bölcek Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkan  Kamil Saraçoğlu, gerekli talimatları verdi.
Bölcek Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlunun yanında, Belediye Başkan Yardımcıları  Galip Gültekin, Fatih Kölgeli, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.