BAŞKAN AYAKKABI TAMİRCİSİ ESNAFLA

Gündem Yayın: 17 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2017 09:37:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4111 okunma
Google News

BAŞKAN AYAKKABI TAMİRCİSİ ESNAFLA 

Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine ayakkabı tamircileriyle devam etti.
Ayakkabıcı tamirciliği yapan esnafla bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Siz esnaf kardeşlerimizi sadece esnaf olarak görmüyor, birer zanaatkar olduğunuzu, birer usta olduğunuzu bilerek sizlerle bir araya geliyoruz. Her esnafımızın olduğu gibi sizlerin de sorunlarını, dertlerini dinleyerek çözüm noktasında, yasalar çerçevesinde elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. El emeği, alın teri ile yaptığınız mesleğinizde sizlere başarılar diliyor, Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz". İfadelerini kullandı.
Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin ve Fatih Kölgelinin de Başkana eşlik ettiği ziyarette, Belediye Başkanı  Saraçoğlu, esnafların dertlerini dinleyerek gerekli talimatları verdi.
Ayakkabıcı tamircisi esnafları ziyaretlerden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek, bugüne kadar yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.
Ziyaret esnasında küçük çocuklarla da sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, onlara kitap hediye ederek derslerinde başarılar diledi.
Ziyaretin sona ermesinin ardından ayakkabı tamircisi esnaflarla Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına fotoğraf çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.