Başkan Alim Işık Çalışmaları Anlattı

Yaşam Yayın: 09 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 09.12.2021 18:19:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1287 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türk Haber Kanalında Güngör Avcıoğlu’nun sunduğu Güzergah programının konuğu oldu.

Türk Haber Kanalında seyircisi ile buluşan Güzergah programının konuğu olan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, program sunucu Güngör Avcıoğlu’nun sorularını yanıtladı.

İki buçuk yıllık görev süresi içinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Işık, merak edilen projeler hakkında da bilgiler verdi. 2021 yılını değerlendiren Başkan Işık, 2021 yılının ilk 6 ayının pandemi öncelikli çalışmaların yapıldığını ifade etti. Maske ve hijyen setlerinin vatandaşlara ve esnaflara ulaştırıldığını ifade eden Başkan Işık, 2021 yılı bütçesinin 3’te 1’ni yatırıma ayrıldıklarını ve hedefledikleri tüm yatırımları başlattıklarını ve bazılarını tamamladıklarını söyledi.

İkamet Kart kampanyasına da değinen Başkan Işık, proje ile birlikte Kütahya’nın tarihinde ilk kez merkez nüfusunun 250’nin üzerine çıktığını belirtti. öğrencilerin ikametlerini Kütahya’ya aldırmaları ile herkesin kazanacağı bir proje olan İkamet Kart Projesiyle öğrenciler protokol imzalanan odalara bağlı esnaflardan indirimli alışveriş yapabileceklerini, ayrıca belediye su faturalarında indirim ve ulaşımda da önemli indirimler elde edeceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.