BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 17.07.2018 09:45:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2214 okunma
Google News

BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

 

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

Ziyarette; Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Şerif Ahmet Demir eşlik etti.

 

Gediz'in ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Akçadurak; “Gediz Ticaret ve Sanayi Odamız ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde esnafımızın yanında olmaya öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz. Bizlerin tek gayesi halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek. Bunun içinde aynı birliktelik ile istişareli şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.